2010. október 31., vasárnap

Indulás/Getting started

Megpróbálok nemzetközi lenni, ha valaki valami nagyon gáz dolgot fedez fel az angolomban, jelezzétek!

Nos, a névválasztásról annyit, hogy a wire az drót, de a wired lehet nem csak drótból készült, de idegroncs, vagy valaki akit árammal csapkodnak. És a weird anagrammája, ahogy kedves ismerősöm erre remekül rávilágított.

A blog azért jött létre, hogy legyen egy platform csak a drótékszereimnek, ahol keresni, kutatni, rendelni lehet.

Még nincs másfél éve hogy drótékszerekkel foglalkozom, de rendkívül lelkesedéssel vetettem bele magamat a technikába. Leginkább nyakláncokat és fülbevalókat készítek, de akad egy-két karkötőm is. Gyűrűt még csak egyszer csináltam, nem túl szépet.
Idén nyáron tanultam meg a chainmaille technika alapjait, még csak egy-két alkalommal próbáltam, de remélem hamarosan több ékszerem is lesz ilyen módszerrel is.

...

I will try to make this blog international, but if you see something really annoying in my english, please let me know, i will correct it.

I made this blog to have a place just for my wirejewellery, a place to search, and order.

I've been making wirejewellery for one and a half year, and I like it very much. I mainly make necklaces and earrings, and sometimes bracelets, but I've only made one ring, and it wasn't too nice.
This summer I learned about chainmaille, I tried it just once, but I hope I will make more and more jewellery with this technique too.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése