2011. április 16., szombat

Simon András fülik / András Simon earrings

Nem tűntem el, csak borzasztó sűrűvé váltak a napjaim. Zárthelyik, családi programok, és.... Igen, megrendelések. :) Sok ékszert készítettem megrendelésre az elmúlt pár hétben.
Készültek új darabok is, le is vannak fotózva, csak ide nem tettem még fel őket, de ami késik, nem múlik. :)

Réz / Copper: 1500
Ezüstözött drót / Sterling Silver: 2000

A Szeretet-Hang-Forrás fülbevalókat viseltem a héten, ugyanilyen medállal vörösrézből, amikor az egyik gyorsétteremben a kasszás csaj azt mondta: "hadd jegyezzem meg hogy nagyon szép és egyedi nyakláncod van". Irultam, pirultam, köszöntem.

Valamint fel szeretném hívni a figyelmeteket, hogy a kék metróban a Rákosokért alapítvány Simon András Az élet dícsérete grafikájával hirdeti magát. :)

...

I haven't lost, just I had so busy days. Test at university, family programs, and... Yes, orders! :) I made many jewellery for orders in the last weeks.
I made new models too, I took the photos, just haven't uploaded them, but I will!

I was wearing the Love - Sound - Source set (Earrings and a pendant), when the cashier in the fast food restaurant said: "Let me note, that your necklace is very unique and beautiful!" :)

And in Budapest, at the metro blue line, there is an advertisement with András Simon' The praise of life graphic, for a Foundation for people who has cancer.

1 megjegyzés:

  1. Igen, épp akartam is írni, hogy a múltkor nézegettem a metrón, és meg is állapítottam, hogy jé, ez az, amit megcsináltál drótból... vagy legalábbis tök ugyanúgy néz ki... és tényleg :D :D

    Nagyon szépek! Gratulálok :))

    VálaszTörlés